Кошик
Немає відгуків, додати

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.05).

ТОВ "ЄВРО БЕЛТ"
Фільтри
Ціна
Ширина
Наявність
Товщина стрічки
Тип конвеєрної стрічки
Країна виробник
Контакти
ТОВ "ЄВРО БЕЛТ"Олена
улица Чигиринская, 66, Черкаси, Україна
+380 (99) 187-30-03
+380 (98) 233-59-95
+380 (67) 611-15-33
+380676111533+380676111533
Мапа

Харчові конвеєрні стрічки

Транспортерна стрічка для харчової промисловості – окремий вид конвеєрних стрічок для переміщення продуктів харчування. Використовуються вони на підприємствах харчової промисловості, де сортують, обробляють сировину чи зберігають готову продукцію.

Чи безпечна харчова конвеєрна стрічка

Відмінність харчової стрічки від інших типів полягає в її суворій відповідності стандартам НАССР, ISO 9001 та FDA, що вказують на безпеку контакту продуктів харчування з матеріалом. Також конвеєрна харчова стрічка має наступні особливості:

  • стійкість до температурних перепадів – залежно від виду конвеєра, діапазон безпечних температур становить від -60°С до +200°С;
  • стійкі до впливу харчових барвників, жирів;
  • не втрачають властивостей від потрапляння на них засобів дезінфекції;
  • виробляються в масло- та теплостійкому виконанні з різною структурою.

Створюється стрічка транспортерна харчова із безпечних матеріалів, у складі яких відсутні токсичні компоненти. Робоча сторона легко очищується від забруднень. Застосовуються для транспортування всіх видів продуктів – фруктів, овочів, м'яса, птиці, риби, випічки, готових страв у ресторанах та формування продуктового кошика у магазинах.

Які бувають транспортерні стрічки для харчової промисловості?

Випускається харчова конвеєрна стрічка в кількох варіаціях. Вид залежить від типу матеріалу, який використовується при виготовленні:

  1. Бавовняні. Пристосування не твердіють при -60°С, не деформуються аж до максимальної температури +200°С. На поверхню не так липне тісто, у матеріал не проникають жири, кислоти та харчові добавки, тому вироби часто зустрічаються у хлібопекарнях, кондитерських.
  2. ПВХ. Найдоступніші за ціною, їх температурний діапазон від -10°С до +60°С. Придатні для застосування на похилих транспортерах, є позиції з шорсткою поверхнею та поздовжніми напрямними з боків.
  3. Поліуретанові. Така стрічка харчова буває двох та трьох шарів. Багатошаровість наділяє її міцністю, високими зносо- та вологостійкими властивостями. Експлуатація можлива за +110°С при регулярному динамічному навантаженні. Використовувати поліуретановий виріб у цехах із температурою нижче -18°С не можна, оскільки матеріал втратить еластичність, стане крихким.
  4. Фетрові. Мають великий експлуатаційний термін, гнучкість, вологовідштовхувальні властивості. Стрічки з фетру не схильні до розтягування в довжину, стійкі до високих температур та порізів. Властивості матеріалу визначають його сферу застосування – кондитерські та хлібобулочні підприємства.
  5. Комбіновані. Це окрема серія з додаванням до складу поліефіру, термопластичного поліуретану або термопаперу, що підвищує стійкість до води, масел, інструментів.

Ще кращими характеристиками наділені силіконові вироби, але вони й найдорожчі.

Підібрати та купити харчові транспортерні стрічки за невисокою вартістю пропонує компанія Євро-Белт, яка спеціалізується на постачанні в Україну конвеєрних стрічок, що комплектують конвеєрну техніку. Замовити можна вироби різної товщини, фактури та типу від найкращих брендів зі Словенії, Болгарії, Китаю.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner